Restaurant 1714 biedt een prachtige bootverhuur-ervaring aan voor gasten die willen genieten van de schiedam omgeving van het restaurant en de prachtige waterwegen van de regio.

De bootverhuur van Restaurant 1714 is perfect voor een romantische date, een ontspannen uitje met vrienden of familie, of een gezellige bedrijfsuitje. De boten zijn beschikbaar voor verhuur voor een uur, een halve dag of zelfs een hele dag.

De boten zijn stijlvol en comfortabel en bieden plaats aan maximaal acht personen. Ze zijn uitgerust met zachte kussens, zodat je comfortabel kunt zitten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het water. De boten zijn ook uitgerust met een audiosysteem, zodat je je favoriete muziek kunt afspelen terwijl je op het water bent.

Tijdens je tocht over het water kun je genieten van een heerlijke picknickmand met lekkere hapjes en drankjes die door Restaurant 1714 zijn samengesteld. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide lunch of diner aan boord, waarbij je kunt genieten van de heerlijke gerechten van het restaurant terwijl je vaart.

De boten zijn beschikbaar vanaf het voorjaar tot en met de herfst, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is verstandig om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral tijdens drukke periodes.

Kortom, de bootverhuur van Restaurant 1714 biedt een fantastische ervaring om te genieten van de prachtige omgeving van het restaurant en de regio schiedam, terwijl je ontspant op het water in stijl en comfort.

1714 schiedam