Een goede zitpositie is erg belangrijk voor de evenwichtige besturing van de auto en voor het comfort van de bestuurder. En komt als de handigste autorijden-tips voor beginners. Zorg ervoor dat u de stoel hebt ingesteld op uw comfort, maar ook in staat bent om de auto onder controle te houden wanneer dat nodig is. Zorg ervoor dat uw knieƫn niet te veel gestrekt zijn wanneer u de rem, het koppelingspedaal of het gaspedaal intrapt.

Deze regel wordt vaak genegeerd door ervaren chauffeurs en veroorzaakt alleen ongelukken. Denk er altijd aan om de richtingaanwijzers te gebruiken wanneer u een bocht maakt om de chauffeurs achter u op de hoogte te stellen. En vermijd het gebruik van de alarmknipperlichten wanneer u op de weg rijdt, omdat dit de verwarring bij andere mensen vergroot.

U moet aan de achterkant van de vrachtwagens borden hebben opgemerkt die zeggen: blijf op afstand. Nou, ze hebben gelijk. Houd een aanzienlijke afstand aan met de voertuigen op de weg wanneer u op de weg rijdt.

hallorijbewijs rijschool delft